Madblogstoppen

onsdag den 18. april 2012

Selleridunser

Lidt inspiration til madpakken. Lækre, hurtiglavede selleridunser, som både bugner af vitaminer, mineraler og protein.


Ingredienser
6 æg
1 dl skyr eller græsk yoghurt
1 tsk salt
1 tsk peber
2 tsk gurkemeje
1/2 finthakket chili
1-2 fed finthakket hvidløg
Et løg i fine tern
Et bundt forårsløg
To håndfulde hakket bredbladet persille
En paprika/rød peberfrugt i fine tern
Et skrællet knoldselleri, revet meget fint
Ca 4 håndfulde havregryn (indtil blandingen kan formes til en sammenhængende dunse)

1. Pisk æggene godt og tilsæt så yoghurt, salt, peber, hvidløg, chili, gurkemeje.
2. Tilsæt persille, løg, forårsløg og paprika
3. Riv sellerien fint i foodprocessoren og rør det sammen med ovenstående blanding.
4. Tilsæt til sidst havregryn og smag til.
5. Form de små dunser med hænderne, så de kan hænge sammen.
6. Bages i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Husk at vende dunserne efter 10-15 minutter.
 
Smager fantastisk sammen med paprika humus ("fræk humus" -under fanen dips og pesto) 
og en frisk salat - f.eks. "power salat", rødbede salat eller bulgur salat.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar